Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)

SEO - SEM (GOOGLE ADWORDS) - SOCIAL MEDIA

Προώθηση ιστοσελίδων - Διαφήμιση μέσω διαδικτύου

Η προβολή της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας στο διαδίκτυο αποτελεί επιτακτική ανάγκη της εποχής μας προκειμένου να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα και ανταγωνιστικότητά σας.

Η Codnext Software παραμένει σύμμαχός σας παρέχοντας τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Προώθηση ιστοσελίδων, υπηρεσιών ή προϊόντων με αποτέλεσμα την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της επισκεψιμότητας της επιχείρησής σας

Για την προώθηση ιστοσελίδων, τη διαφήμιση ή προώθηση των υπηρεσιών/ προϊόντων σας μέσω διαδικτύου, σας προτείνουμε τις πιο κερδοφόρες λύσεις. Αξιοποιούμε τα social media (facebook, instagram, twitter, linkedin, google+), χρησιμοποιούμε ενσωματωμένες διαφημίσεις (google adwords), παρέχουμε τη δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων κ.ά. Ανάλογα με την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκύπτει είτε με συνδυασμό όλων των παραπάνω είτε με τη χρήση όποιου από τα παραπάνω αποδίδει καλύτερα. Εμείς δεσμευόμαστε να βρούμε τη λύση που «δουλεύει» για εσάς.

  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για επιτυχημένη προώθηση

Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, λαμβάνουν υπόψη τους πολλούς παράγοντες όσον αφορά ποιες ιστοσελίδες θα εμφανιστούν στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εμείς γνωρίζουμε όλους αυτούς τους παράγοντες και προτείνουμε λύσεις ή δημιουργούμε νέες ιστοσελίδες που είναι απόλυτα συμβατές με τις μηχανές αναζήτησης. Η προώθηση ιστοσελίδων αποτελεί πλέον για εμάς εξειδίκευση! Αδράξτε την ευκαιρία και προωθήστε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

  • Εύρεση των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών για την προβολή σας στο διαδίκτυο

Ανάλογα με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Δεν είναι πάντα προφανές με ποια λέξη-κλειδί αναζητούν οι περισσότεροι χρήστες. Γι᾽ αυτό τον λόγο βρίσκουμε πόσες αναζητήσεις γίνονται μηνιαίως με τις λέξεις-κλειδιά που σας αφορούν και καταλήγουμε στις καλύτερες για εσάς, ενσωματώνοντας τες στα μέσα προβολής σας (διαφημίσεις, ιστοσελίδα κ.ά.).

  • Ενημέρωση της ιστοσελίδας σας με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά

Ενσωματώνουμε τις πιο αποτελεσματικές λέξεις-κλειδιά στην ιστοσελίδα σας ή σας παρέχουμε οδηγίες για να το κάνετε εσείς ή ο προγραμματιστής σας εφόσον έχετε ήδη υλοποιήσει την ιστοσελίδα σας.

ΒΗΜΑΤΑ

Προώθηση ιστοσελίδων με 5 απλά βήματα

  • Επικοινωνείτε μαζί μας
  • Εύρεση των καλύτερων λέξεων-κλειδιών για εσάς
  • Εφαρμογή της καλύτερης στρατηγικής για εσάς
  • Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας
  • Διαφήμιση μέσω Adwords, Social media, blog κλπ.

1. Πότε μπορείτε να ξεκινήσετε;

Εφόσον μας στείλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, η παροχή των υπηρεσιών μας  ξεκινάει άμεσα.

2. Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος εξαρτάται από τις βελτιστοποιήσεις που απαιτούνται για την ιστοσελίδα σας καθώς και από τον ανταγωνισμό στο αντικείμενό σας. Ανάλογα με το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε κάνουμε το καλύτερο για εσάς.

3. Μπορούμε να πληρώσουμε με δόσεις;

Μπορείτε να πληρώσετε με δόσεις εφόσον το κόστος των υπηρεσιών σας ξεπερνά το ποσό των 500€.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε συμβουλές από εξειδικευμένους επαγγελματίες.