ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ – SEO

SEO - SEM (GOOGLE ADWORDS) - SOCIAL MEDIA

Προώθηση ιστοσελίδων - Διαφήμιση μέσω διαδικτύου

  • Προώθηση ιστοσελίδων, υπηρεσιών ή προϊόντων με αποτέλεσμα την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της επισκεψιμότητας της επιχείρησής σας

Για την προώθηση ιστοσελίδων, για τη διαφήμιση ή την προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας μέσω διαδικτύου, σας προτείνουμε τις πιο κερδοφόρες λύσεις. Αξιοποιούμε τα social media (facebook, instagram, twitter, linkedin, google+), χρησιμοποιούμε ενσωματωμένες διαφημίσεις (google adwords), παρέχουμε τη δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων κ.ά. Ανάλογα με το αντικείμενό σας, το καλύτερο αποτέλεσμα προκύπτει είτε με συνδυασμό όλων των παραπάνω ή με τη χρήση όποιου από τα παραπάνω αποδίδει καλύτερα. Εγγυημένα, εμείς θα βρούμε τη λύση που «δουλεύει» για εσάς.

  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για επιτυχημένη προώθηση

Οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, λαμβάνουν υπόψη τους πολλούς παράγοντες για να αποφασίσουν ποιες ιστοσελίδες θα εμφανιστούν στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εμείς γνωρίζουμε όλους αυτούς τους παράγοντες και προτείνουμε λύσεις ή δημιουργούμε νέες ιστοσελίδες που είναι απόλυτα συμβατές με τις μηχανές αναζήτησης. Η προώθηση ιστοσελίδων είναι για εμάς είναι για εμάς εξειδίκευση! Αρπάξτε την ευκαιρία να φέρετε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων!

  • Εύρεση των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών

Ανάλογα με το αντικείμενο, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που περιλαμβάνει η ιστοσελίδα βρίσκουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά. Δεν είναι πάντα προφανές με ποια λέξη-κλειδί αναζητούν οι περισσότεροι χρήστες. Γι᾽ αυτό τον λόγο βρίσκουμε πόσες αναζητήσεις γίνονται μηνιαίως με τις λέξεις-κλειδιά που σας αφορούν και καταλήγουμε στις καλύτερες για εσάς.

  • Ενημέρωση της ιστοσελίδας σας με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά

Ενσωματώνουμε τις καταλληλότερες λέξεις-κλειδιά στην ιστοσελίδα σας ή σας δίνουμε οδηγίες για να το κάνετε εσείς ή ο προγραμματιστής σας εφόσον έχετε ήδη υλοποιήσει την ιστοσελίδα σας.

ΒΗΜΑΤΑ

Προώθηση ιστοσελίδων με 5 απλά βήματα

  • Επικοινωνείτε μαζί μας
  • Εύρεση των καλύτερων λέξεων-κλειδιών για εσάς
  • Εφαρμογή της καλύτερης στρατηγικής για εσάς
  • Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας
  • Διαφήμιση μέσω Adwords, Social media, blog κλπ.

1. Πότε μπορείτε να ξεκινήσετε;

Εφόσον μας στείλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, η ανάπτυξη του λογισμικού ξεκινάει άμεσα.

2. Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος εξαρτάται από τις βελτιστοποιήσεις που απαιτούνται για την ιστοσελίδα σας καθώς και από τον ανταγωνισμό στο αντικείμενό σας. Ανάλογα με το διαθέσιμο ποσό που επιθυμείτε να δώσετε θα κάνουμε το καλύτερο για εσάς.

3. Μπορούμε να πληρώσουμε με δόσεις;

Μπορείτε να πληρώσετε με δόσεις εφόσον το κόστος των υπηρεσιών σας ξεπερνά τα 500€.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε συμβουλές από εξειδικευμένους επαγγελματίες