ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τεχνική υποστήριξη: το Α και το Ω της εύρυθμης λειτουργίας

Η τεχνική υποστήριξη της εταιρείας σας αποτελεί το πρώτο βήμα της εξωστρέφειας προς τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Η μεταχείρηση και η εγκατάσταση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και η συνεχής και προληπτική παρακολούθησή τους είναι από τα βασικά ζητούμενα για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας. Στην Codnext αξιοποιούμε όλα τα σύγχρονα συστήματα Πληροφορικής και εγγυώμαστε άριστα αποτελέσματα!

Άνοιγμα εταιρικών λογαριασμών (e-mails) & τεχνική υποστήριξη

Η σωστή οργάνωση μιας εταιρείας ξεκινάει από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Στην Codnext γνωρίζουμε ότι η σωστή επικοινωνία είναι το Α και το Ω της αξιοπιστίας και ότι αποτελεί τη γέφυρα που χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης. Η μεταχείριση κάθε σύγχρονης μεθόδου πληροφορικής για το άνοιγμα των εταιρικών σας λογαριασμών (e-mails) και η τεχνική υποστήριξη που σας παρέχει το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας εγγυάται τη διαρκή και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Cloud Servers

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εταιρειών υιοθετούν την πάγια πλέον τακτική της αποθήκευσης των δεδομένων τους σε Cloud Servers. Με αυτό τον τρόπο η εκάστοτε εταιρεία διασφαλίζει ότι τα δεδομένα της παραμένουν προστατευμένα και ασφαλή, προσβάσιμα από παντού και από οποιαδήποτε συσκευή και, πάνω απ᾽όλα, αποθηκευμένα για πάντα. Η αξιοποίηση αυτού του νεόυ τεχνολογικού μέσου σάς επιτρέπει να διαφυλάσσετε και να ανταλάσσετε τα δεδομένα σας εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

Επιπλέον, η Codnext, γνωρίζοντας όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει με την ψήφιση του νέου νομοθετικού πλαισίου περί προστασίας και ανταλλαγής προσωπικών δεδομένων (GDPR), χρησιμοποιεί Cloud Servers απόλυτα εναρμονισμένους στον νέο Κανονισμό, απαλλάσσοντας την εταιρεία σας από περαιτέρω κινήσεις συμμόρφωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε συμβουλές από εξειδικευμένους επαγγελματίες