Κατασκευή Ιστοσελίδων

Άμεσα και αποτελεσματικά

Κατασκευή ιστοσελίδων άμεσα και αποτελεσματικά

Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι συνδυαστικό αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Μία επιτυχημένη ιστοσελίδα πρέπει να είναι φιλική, εύχρηστη, κατανοητή από τους επισκέπτες της, καθώς και συμβατή με τις μηχανές αναζήτησης ώστε να εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων. Εμείς κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες με γνώμονα όλα τα παραπάνω κριτήρια και κάνουμε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίζει.

Η αποτελεσματική υποστήριξη και η συχνή ανανέωση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες επιτυχίας. Αναλαμβάνουμε την ανανέωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας ή παρέχουμε τη σχετική εκπαίδευση για να ανανεώνετε εσείς το περιεχόμενό της.

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί προϊόν μεγάλης εμπειρίας και βαθιάς τεχνογνωσίας. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με ταυτόχρονη εξοικονόμηση των χρημάτων σας.

ΒΗΜΑΤΑ

Κατασκευή ιστοσελίδων με 5 απλά βήματα

  • Επικοινωνείτε μαζί μας
  • Μας στέλνετε τις απαιτούμενες πληροφορίες
  • Ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση της ιστοσελίδας
  • Σας παραδίδουμε την ιστοσελίδα
  • Αλλάζουμε ή βελτιώνουμε οτιδήποτε επιθυμείτε

1. Πότε μπορείτε να ξεκινήσετε;

Εφόσον μας στείλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, η κατασκευή της ιστοσελίδας σας ξεκινάει άμεσα.

2. Ποιο είναι το κόστος;

Το κόστος εξαρτάται από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Όταν παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, όπως τα κείμενα, το λογότυπο, οι εικόνες κλπ., τo κόστος μειώνεται σημαντικά.

3. Μπορούμε να πληρώσουμε με δόσεις;

Μπορείτε να πληρώσετε με δόσεις εφόσον το κόστος ξεπερνά τα 500€.

4. Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στην ιστοσελίδα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις;

Μέχρι και 2 μήνες μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σάς παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη αλλαγών, εφόσον αυτές δεν είναι χρονοβόρες ή δεν απαιτείται η προσθήκη νέων δυνατοτήτων. Οι πιο συχνές αλλαγές αφορούν τα κείμενα ή τις εικόνες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε συμβουλές από εξειδικευμένους επαγγελματίες