Κατασκευή e-Shop

Η ραγδαία ανάπτυξη στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει καταστήσει αναγκαία τη κατασκευή e-shop για κάθε επιχείρηση. Η Codnext Software, που πρωτοστατεί και στον χώρο των e-shops, αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς.

Ο στόχος της Codnext Software είναι η σχεδίαση ενός γρήγορου, εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους πελάτες του e-shop. Παρέχονται δυνατότητες διαχείρισης των προϊόντων και των παραγγελιών μέσα από ένα πλήρες γρήγορο και εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στο SEO για την εμφάνιση του e-shop στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (π.χ. Google). Παρέχεται αυτόματη βελτιστοποίηση του SEO για κάθε κατηγορία προϊόντων και για κάθε προϊόν.

κατασκευή e-shop

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε προσφορά

Εκπτώσεις για νέες επιχειρήσεις και δυνατότητα δόσεων.

1) Δημιουργία γρήγορου, εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους πελάτες του e-Shop.

2) Μαζική καταχώρηση των προιόντων είτε από csv / xml αρχεία είτε από url το οποίο σας δίνουν οι προμηθευτές σας.

3) Εύκολη διαχείριση των παραγγελιών σας.

4) Σύνδεση του e-shop με τα social media για άμεση διαφήμιση των προιόντων σας. Συγκεκριμένα προτείνεται ο αυτόματος συγχρονισμός των προϊόντων με το Facebook store για άμεση διαφήμιση και εξοικονόμηση χρόνου.

5) Μέθοδοι πληρωμής: χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή, paypal.

6) 1 ή περισσότερες γλώσσες (π.χ. Ελληνικά & Αγγλικά). Εύκολος τρόπος καταχώρησης των προιόντων σε διαφορετικές γλώσσες.

7) Ενσωμάτωση όλων των σύγχρονων μηχανισμών ασφαλείας για ασφάλεια συναλλαγών.

8) Βελτιστοποιήση SEO για να είναι συμβατό με τις μηχανές αναζήτησης (π.χ. google) και να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης..

9) Δωρεάν εκπαίδευση για την διαχείριση του e-Shop.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσετε οποιαδήποτε απορία
και να ξεκινήσουμε άμεσα την κατασκευή του e-shop σας.
2111826815 – team@codnext.com – Φόρμα Επικοινωνίας